FLOREREN MET STRESS

Stimuleer het bewustzijn over stress en een positieve mindset. Laat stress voor je werken. Hoe? Door stressvolle situaties vooral niet te vermijden of terug te brengen.

Met dit unieke, inspirerende no-nonsense incompany programma leer je hoe stress werkt, ontdek  je jouw stress-systeem te gebruiken, train je met virtual reality in combinatie met energieke coaches en blijven we de organisatie continu ontwikkelen.

Alles om gezonder, gelukkiger en productiever te zijn.

Door Floreren met stress zijn medewerkers:

 •   Gezonder
 •   Efficiënter
 •   Productiever
 •   Succesvoller
 •   Minder vermoeid

Bovendien vermindert het stress-gerelateerd verzuim tot wel 30%.

* aangetoond wetenschappelijk onderzoek

Positioneer stress positief

Onze hersenen zijn jarenlang geprogrammeerd om negatief te reageren op stress. Daardoor ervaart in 2022 bijna 1 op de 5 werknemers burn-outklachten. De positieve effecten van stress zijn daarentegen nóg groter: productieve, efficiënte, meer betrokken en accurate werknemers.

Ons unieke en energieke incompany programma is een combinatie van mentale bewustwording en actieve veranderprocessen in het dagelijks leven, zowel privé als in bedrijfssituaties. Kortom: hét traject voor een positief beeld over stress.

Floreren met stress

Binnen het incompany programma ‘Floreren met stress’ combineren we de nieuwste technologieën, zoals virtual reality en innovatieve apps met onze zeer ervaren en energieke coaches. Deze aanpak is uniek in de Nederlandse markt. Onze coaches vertalen bewezen theorieën en modellen naar heldere, duidelijke praktijksituaties in de organisatie. Dat doen ze door een frisse combinatie van humor en een no-nonsense aanpak.

Hoe zet jij jezelf in de leer- en focusstand? En hoe lang kun jij dat vasthouden?
Programma

BEGRIJPEN

Deelnemers ontdekken hoe stress en stress-systemen werken. We starten met leren, begrijpen en de theorie. Ook krijgen managers en directeuren meer inzicht in welke mate hun gedrag invloed heeft op medewerkers. Wanneer leidinggevenden positief omgaan met stress, volgen medewerkers. Het resultaat? Een totaal andere beleving van stress.

 • Medewerkers leren hoe stress en stress-systemen werken
 • Leidinggevenden ontdekken het effect van hun houding en gedrag over stress
 • Ga de confrontatie aan met beperkende
 overtuigingen
 • Spar met onze ervaren, energieke en
 no-nonsense coaches

ONTDEKKEN

Sensor om, een gecertificeerde coach op afstand en de KANA-app in je hand. Deze module draait volledig om inzicht in jouw stress-systeem. Bekijk in de app op welke momenten jij ‘aan’ staat en in welke situaties jij ontspant. Ontdek wat voor jou werkt en wat niet werkt. De uitkomsten zijn verrassend! De resultaten evalueer je met jouw coach. Zo krijg je inzicht en handvatten om jouw stress-systeem positief te beïnvloeden.

 • 4-wekelijks coachingsprogramma waarbij deelnemers hun stress-systeem ontdekken
 • Realtime inzicht in eigen stressniveaus
 • Inclusief persoonlijke sensorband
Medewerkers doen niet wat je zegt,
medewerkers doen wat jij doet

TRAINEN

Met het prijswinnende virtual reality game ‘KANA VR’ voltooien deelnemers opdrachten door te focussen en te ontspannen. Onder begeleiding van een gecertificeerde coach ontdek je dat stress positief is en hoe je stress positief kunt gebruiken.

 • 2 – 4 intensieve sessies (afhankelijk van het gekozen programma)
 • Spannend virtual reality game
 • Begeleiding door een gecertificeerde coach

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Ook na het incompany traject is blijvend effect en duurzaam gedrag essentieel. Samen werken we aan een blijvende verandering. Wij ondersteunen om de borging te bewerkstelligen. Hoe deze borging eruitziet? Dat bepalen we samen op basis van de gewenste situatie en concrete doelen. Wij helpen je daarbij. Met minder zijn we niet tevreden.

 • Programma voor nieuwe medewerkers
 • APK voor de hele organisatie
 • Events

Extra mogelijkheden

Wij bieden het incompany programma ‘Floreren met stress’ op 3 manieren aan, variërend van een workshop tot een uitgebreid programma. Deze kunnen we helemaal afstemmen op de specifieke aandachtspunten van de organisatie. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Vul dan het contactformulier in of maak een terugbelverzoek.

KPN - Karin Croon

“Als ik aan de dienstverlening van Connection Company denk, komen als eerste ‘energie en verbin­ding’ in me op. Met hun onalledaagse werkvormen brengen ze de boel daadwerkelijk in beweging. Ze spiegelen op een construc­tieve manier en dat heeft ons al veel verrijkende inzichten en implementaties opgeleverd. Aanrader!”

ING - Muriel Hopmans

“De reis naar zelfsturende teams is geen een­voudige, maar wel een zeer verrijkende. Wat ik elke leider die voor deze mooie uitdaging staat, aanraad: doorleef de verandering zelf ook en laat je ondersteunen! Het programma “Teamontwikkeling” helpt niet alleen om het vliegwiel in teams op gang te krij­gen, maar ook om zelf als leider te groeien. Het is heel waardevol het bijbe­horende leiderschaps­programma te doorlopen.”

KLM - Gerben Visser

“Als ik aan Connection Company als business partner denk, komt onmiddellijk naar boven ‘voorbeeld van kracht in kwetsbaarheid’. Dat is wat ik steeds weer registreer als ik Dorien aan het werk zie. Deze eigen­schap in combi­natie met snelheid, scherpte en lef zorgt ervoor dat ze echt beweging in onze organi­satie weet te creëren.”

ING - Rick van Bruggen

“Ik werk 20 jaar bij ING en heb daarmee 20 jaar ervaring met trainingen. Wat Connection Company biedt, is totaal nieuw en anders! Deel­nemen aan de programma’s was zeker niet altijd comfortabel, maar zeer verrijkend voor ons dagelijkse teamwork. Dit gun ik iedereen!”

KLM - Radboud Stuijt

“Wat ik geweldig vind aan Dorien is de intense manier waarop zij aanwezig is en met iedereen verbinding maakt. Dat maak ik niet vaak mee en waardeer ik in haar.”

KLM - Martin Koers

“In mijn coachtraject met Dorien, dat ik als heel prettig heb ervaren, heeft ze mij een nog beter beeld over mijzelf gegeven en ik heb mijn commu­nicatie naar anderen toe kunnen verbeteren. Zij weet jou zonder te oordelen op de juiste manier te raken, zodat je geboeid blijft tot het einde.”

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel, mail of vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Prins Bernhardplein 200
1097 JB AMSTERDAM
(Amstel Station)

Dick Mik

+(31) 06 1101 5302
dick@connection-company.nl

Jessica Roosenburg

+(31) 06 3002 8331
jessica@connection-company.nl

call to action form

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek