Sterker met stress

Is er binnen jouw organisatie sprake van hoog verzuim of lage medewerkersbetrokkenheid? En merk je dat medewerkers niet goed in hun vel zitten door de werkdruk? Tijd voor verandering!

Met ons incompanyprogramma ‘Floreren met stress’ leren wij medewerkers om stress effectief in te zetten. Wij combineren de nieuwste technologie, zoals virtual reality en innovatieve apps, met onze ervaren en energieke coaches. Onze coaches vertalen bewezen theorieën en modellen naar heldere, duidelijke praktijksituaties in de organisatie. Dat doen ze door een frisse combinatie van humor en een no-nonsense aanpak.

Door Floreren met stress worden medewerkers:

 • 30% efficiënter

 • 31 % productiever

 • 22% minder vermoeid

 • 19% accurater

Bovendien vermindert stressgerelateerd verzuim met maar liefst 30%*.
* aangetoond wetenschappelijk onderzoek

Inhoud programma
begrijpen

Medewerkers ontdekken hoe stress en stress-systemen werken

We starten met leren, begrijpen en de theorie. Ook krijgen managers en directeuren meer inzicht in welke mate hun gedrag invloed heeft op medewerkers. Wanneer leiders positief omgaan met stress, volgen medewerkers. Het resultaat? Een totaal andere beleving van stress. 

 • Medewerkers leren hoe stress en stress- systemen werken
 • Leiders ontdekken het effect van houding en gedrag over stress
 • Ga de confrontatie aan met beperkende overtuigingen
 • Spar met onze ervaren, energieke en no- nonsense coaches

ontdekken

Volledig om inzicht in jouw stress-systeem

Sensor om, een gecertificeerde coach op afstand en de Brainjam-app in je hand. Deze module draait volledig om inzicht in jouw stress-systeem. Bekijk in de app op welke momenten jij ‘aan’ staat en in welke situaties jij ontspant. Ontdek wat voor jou werkt en wat niet werkt. De uitkomsten zijn verrassend! De resultaten evalueer je met jouw coach. Zo krijg je inzicht en handvatten om jouw stress-systeem positief te beïnvloeden.

 • 4-wekelijks coachingsprogramma waarbij leiders hun stress-systeem ontdekken
 • Realtime inzicht in eigen stressniveaus
 • Inclusief persoonlijke sensorband

Trainen

Leer stress positief te gebruiken

Met het prijswinnende virtual reality game ‘Stressjam’ voltooien deelnemers opdrachten door te focussen en te ontspannen. Onder begeleiding van een gecertificeerde Stressjam-coach ontdek je dat stress positief is en hoe je stress positief kunt gebruiken.

 • 4 á 5 intensieve sessies
 • Spannend virtual reality game
 • Begeleiding van een
  gecertificeerde Stressjam-coach

Duurzaam

Borging van blijvend effect en duurzaam gedrag

Ook na het incompany traject is blijvend effect en duurzaam gedrag essentieel. Samen werken we aan een blijvende verandering. Wij ondersteunen om de borging te bewerkstelligen. Hoe deze borging eruitziet? Dat bepalen we samen op basis van de gewenste situatie en concrete doelen. Wij helpen je daarbij. Met minder zijn we niet tevreden.

 • Programma voor nieuwe medewerkers
 • APK voor de hele organisatie
 • Events

Extra mogelijkheden

Het incompany programma ‘Floreren met stress’ kunnen we helemaal afstemmen op de specifieke aandachtspunten van jouw organisatie. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Vul dan het contactformulier in of maak een terugbelverzoek.

KPN - Karin Croon

“Als ik aan de dienstverlening van Connection Company denk, komen als eerste ‘energie en verbin­ding’ in me op. Met hun onalledaagse werkvormen brengen ze de boel daadwerkelijk in beweging. Ze spiegelen op een construc­tieve manier en dat heeft ons al veel verrijkende inzichten en implementaties opgeleverd. Aanrader!”

ING - Muriel Hopmans

“De reis naar zelfsturende teams is geen een­voudige, maar wel een zeer verrijkende. Wat ik elke leider die voor deze mooie uitdaging staat, aanraad: doorleef de verandering zelf ook en laat je ondersteunen! Het programma “Teamontwikkeling” helpt niet alleen om het vliegwiel in teams op gang te krij­gen, maar ook om zelf als leider te groeien. Het is heel waardevol het bijbe­horende leiderschaps­programma te doorlopen.”

KLM - Gerben Visser

“Als ik aan Connection Company als business partner denk, komt onmiddellijk naar boven ‘voorbeeld van kracht in kwetsbaarheid’. Dat is wat ik steeds weer registreer als ik Dorien aan het werk zie. Deze eigen­schap in combi­natie met snelheid, scherpte en lef zorgt ervoor dat ze echt beweging in onze organi­satie weet te creëren.”

ING - Rick van Bruggen

“Ik werk 20 jaar bij ING en heb daarmee 20 jaar ervaring met trainingen. Wat Connection Company biedt, is totaal nieuw en anders! Deel­nemen aan de programma’s was zeker niet altijd comfortabel, maar zeer verrijkend voor ons dagelijkse teamwork. Dit gun ik iedereen!”

KLM - Radboud Stuijt

“Wat ik geweldig vind aan Dorien is de intense manier waarop zij aanwezig is en met iedereen verbinding maakt. Dat maak ik niet vaak mee en waardeer ik in haar.”

KLM - Martin Koers

“In mijn coachtraject met Dorien, dat ik als heel prettig heb ervaren, heeft ze mij een nog beter beeld over mijzelf gegeven en ik heb mijn commu­nicatie naar anderen toe kunnen verbeteren. Zij weet jou zonder te oordelen op de juiste manier te raken, zodat je geboeid blijft tot het einde.”

Dick Mik
Managing connector

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met mij op!
Bel 06 31 23 54 32 of mail dick@connection-company.nl

Terugbel verzoek

Met trots werken wij voor deze organisaties

Meer weten?

Ontdek welke positieve impact “Floreren met stress” kan geven voor jouw organisatie

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek