WINNENDE BREINEN

met bewezen datatechnologie

Stimuleer energie, concentratie, efficiëntie en gezondheid met ons programma ‘Winnende Breinen’. Zet werknemers volledig in hun kracht en stimuleer een positieve mindset in je organisatie door te focussen op amplitie, zoveel mogelijk aandacht geven aan positieve aspecten.

Dus bijvoorbeeld niet richten op 5% ziekteverzuim maar juist kijken naar de 95% gezonde werknemers. Wij richten ons op iedereen!

“Alle werknemers sterker, efficiënter, gelukkiger en energieker maken. Daar gaan wij voor.”

Resultaten die met Winnende Breinen worden behaald:

 •  Meer energie gedurende en na een werkdag.
 •  Betere concentratie, focus en efficiëntie.
 •  Meer werkgeluk, dus minder werkdruk.
 •  Gezondere werknemers en dus ook minder ziekteverzuim.

hoe werkt het?

Winnende Breinen is een uniek ontwikkel- en leerprogramma voor alle werknemers, dus ook voor het management. We maken onbewuste reacties in je brein en lichaam begrijpelijk en zichtbaar in dashboards. Je leert op basis van kennis en je eigen data te spelen met je eigen brein. Wij leren je hoe je bewust invloed kunt uitoefenen op een onbewust systeem. En je leert hoe je efficiënter, sterker, gelukkiger én gezonder wordt.

bewijs dat het werkt

We werken met nieuwe data technologie (VR-game en hightech app die gekoppeld zijn aan een ECG-sensor) waarmee je inzicht krijgt in je eigen data en hiermee aan de slag kunt. Uiteraard zijn persoonlijke data alleen beschikbaar voor de individuele deelnemer. Uniek in de Nederlandse markt! Onze producten maken gebruik van biofeedback. Met deze meetgegevens kun je leren hoe biologische functies voor jou persoonlijk werken en hoe je ze bewust kunt beïnvloeden.

Hoe zet jij jezelf in de actie- en focusstand? En hoe lang kun jij dat vasthouden?
Programma

BEGRIJPEN

Deelnemers ontdekken hoe brein-, energie- en stress-systemen werken. We starten met leren, begrijpen en de theorie. Ook krijgen managers en directeuren meer inzicht in welke mate hun gedrag invloed heeft op medewerkers. Wanneer leidinggevenden een goed voorbeeld geven, volgen medewerkers. Het resultaat? Energiekere, efficiëntere en gezondere deelnemers én productievere en gelukkigere teams.

 • Deelnemers leren hoe brein-, energie- en stress-systemen werken.
 • Leidinggevenden ontdekken het effect van hun houding en gedrag.
 • Wij gaan de confrontatie aan met beperkende
 overtuigingen.
 • Spar met onze ervaren, energieke en
 no-nonsense coaches.

ONTDEKKEN

Sensor om, een gecertificeerde coach op afstand en de KANA-app in je hand. Deze module draait volledig om inzicht in jouw brein-, energie- en stress-systeem. Bekijk in de app op welke momenten jij ‘aan’ staat en in welke situaties jij oplaadt. Ontdek wat voor jou werkt en wat niet. De uitkomsten zijn altijd verrassend! De resultaten evalueer je kort met jouw coach. Zo krijg je inzicht in jouw brein-, energie- en stress-systeem en krijg je handvatten om jouw systeem positief te beïnvloeden.

 • 4 weken programma waarbij deelnemers hun eigen brein-, energie- en stress-systeem ontdekken.
 • Realtime inzicht in eigen data.
 • Inclusief persoonlijke sensor en band.

TRAINEN

Met de prijswinnende virtual reality game ‘KANA VR’ voltooien deelnemers opdrachten door te focussen en te ontspannen. Onder begeleiding van een gecertificeerde coach ontdek je hoe je jouw brein-, energie- en stress-systemen (nog) beter kunt gebruiken.

 • 2 – 4 intensieve sessies (maatwerk)
 • Spannende virtual reality game.
 • Begeleiding door een gecertificeerde coach.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

We streven altijd naar blijvend en duurzaam resultaat. Daarom is het belangrijk om nieuw gedrag te borgen en te blijven ontwikkelen. Hoe deze borging en ontwikkeling eruitziet? Dat bepalen we samen op basis van de wensen en concrete doelen. Wij helpen je daarbij. Wij zijn pas tevreden als we jouw organisatie blijvend en duurzaam veranderen.

 • Programma voor nieuwe medewerkers (onboarding)
 • APK voor de hele organisatie.
 • Afdelingen die speciale aandacht nodig hebben.
 • Events (werkplezier, gezondheid, stress, ESG, etc.)
Medewerkers doen niet wat een leidinggevende zegt,
medewerkers doen wat een leidinggevende zelf doet.

Extra mogelijkheden

Wij bieden Winnende Breinen op verschillende manieren aan, variërend van workshops tot een uitgebreid programma van 3 maanden. De inhoud kunnen we helemaal afstemmen op de specifieke wensen en/of aandachtspunten van jouw organisatie. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Vul dan het contactformulier in of maak een terugbelverzoek aan.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel, mail of vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Prins Bernhardplein 200
1097 JB AMSTERDAM
(Amstel Station)

Dick Mik

+(31) 06 1101 5302
dick@connection-company.nl

Jessica Roosenburg

+(31) 06 3002 8331
jessica@connection-company.nl

call to action form

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek